Az Apple ID-fiók végleges törlése

Tiffany Garrett

Akár törölni szeretne egy másodlagos fiókot, akár más okból szeretne megosztani egy Apple ID azonosítót, olvassa el az Apple ID-fiók végleges törlésének módját.



Az Apple lehetőséget kínál az Apple ID-fiók végleges törlésére, valamint ideiglenes deaktiválására. Ha biztosan törli a fiókját, ugorjon alább.



Ha még nem biztos benne, akkor mi történik, ha töröl egy Apple ID-t (az Apple-en keresztül) adat- és adatvédelmi oldal ):

Mi történik a fiókom törlésével?

  • Nem fog tudni hozzáférni iTunes Store, Apple Books és App Store vásárlásaihoz.
  • Az iCloudban tárolt fényképeit, videóit és dokumentumait véglegesen törli.
  • Nem fog üzeneteket kapni az iMessage-en, a FaceTime-en vagy az iCloud Mailen keresztül küldtük a fiókjába.
  • Nem fog tudni bejelentkezni vagy használni olyan szolgáltatásokat, mint az iCloud, az iTunes, az Apple Books, az App Store, az Apple Pay, az iMessage, a FaceTime és a Find My iPhone.
  • Az Apple szolgáltatásokkal társított adatait véglegesen töröljük. Néhány kivétel jelentkezhet.
  • Ha beiratkozott a iPhone frissítési program , folytatnia kell a fizetést eszközén.
  • A törlés nem törli a javításokat és az Apple Store megrendeléseket. Azonban az Apple Store-ban ütemezett összes találkozót töröljük, és a nyitott Apple Care esetek végleg bezáródnak és nem lesznek elérhetők, miután a fiókját törölte.
  • További kérdések? Olvassa el a GYIK-t.

A fiók törlésének vagy deaktiválásának alternatív lehetősége a az Apple ID e-mail címének megváltoztatása .



Az Apple ID-fiók végleges törlése

  1. Irány az Apple adatai és adatvédelme weboldal bejelentkezés
  2. Jelentkezzen be a törölni kívánt fiókba
  3. Alul felé kattintson a gombra Kérje fiókjának törlését
  4. Ügyeljen arra, hogy törölje fiókját, és ellenőrizze az adatok biztonsági mentését
  5. Ellenőrizze még egyszer, hogy van-e előfizetése az Apple ID-jével
  6. Válassza ki a fiók törlésének okát, kattintson a gombra Folytatni
  7. Kövesse a fennmaradó utasításokat az Apple ID-fiók végleges törléséhez

A folyamat így néz ki:

Miután bejelentkezett, kattintson a gombra Kérje fiókjának törlését az alján:



Fiókjának törlése előtt kövesse az ajánlott lépéseket. Ha készen áll, válasszon egy okot, és kattintson Folytatni .

Kövesse a fennmaradó utasításokat az Apple ID-fiók végleges törléséhez.

Ha inkább ideiglenes deaktiválást fontolgat, akkor ez a következőket foglalja magában:

Mi történik, ha a fiókomat inaktiválják?

  • Az Apple nem fog hozzáférni az adatokhoz, és nem dolgozza fel azokat. Néhány kivétel jelentkezhet.
  • Nem fog tudni hozzáférni iTunes Store, Apple Books és App Store vásárlásaihoz.
  • Nem férhet hozzá az iCloudban tárolt adatokhoz, például fotókhoz, videókhoz vagy dokumentumokhoz.
  • Nem fog tudni bejelentkezni vagy használni olyan szolgáltatásokat, mint az iCloud, az iTunes, az Apple Books, az App Store, az Apple Pay, az iMessage, a FaceTime és a Find My iPhone.
  • Nem fog üzeneteket kapni az iMessage-en, a FaceTime-en vagy az iCloud Mailen keresztül küldtük a fiókjába.
  • A deaktiválás nem törli a javításokat és az Apple Store megrendeléseket. A folyamatban lévő Apple Care esetek megmaradnak, amíg a fiókot inaktiválják, de Ön nem férhet hozzá. Az Apple Store-ban ütemezett találkozók törlődnek.
  • Ha beiratkozott a iPhone frissítési program , folytatnia kell a fizetést eszközén.
  • Az újbóli aktiválás mellett bármikor folytathatja fiókja használatát.
  • További kérdések? Olvassa el a GYIK-t.

Van egy oktatóanyagunk is arról, hogyan kell módosítsa az Apple ID e-mail címét ha ez lehet a legjobb megoldás az Ön számára.

Ha további segítségre van szüksége ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki az Apple készülékeiből, olvassa el az útmutató útmutatónkat, valamint a következő cikkeket:


FTC: Jövedelemszerző automatikus társult linkeket használunk. Több.


mit jelent a feloldatlan és a sim free